Language Language Language Language Language Language Language Language Language

Ukens horoskop

Uke 9 – 2023
 
 
Vær
 
Tiden bare flyr avgårde, og vi befinner oss allerede i den 9. uke av 2023. Du er kanskje litt sta og urokkelig og prøver å trumfe din egen vilje igjennom ved å opptre diplomatisk. Akkurat i denne uken har du stor overtalelsesevne. Det er mye god kommunikasjon mellom deg og den du er glad i, uansett blir denne uken fortsatt en fin start på det nye året.
 
Dine lykke tall : 10, 13, 24 og 25
 
 
Tyr
 
Du er kanskje litt for realistisk i dine ambisjoner denne tiden. Det er snakk om bedre konsentrasjonsevne og altfor klare retningslinjer. Du har en tendens til å kjøre på litt fort i svingene, og det er total mangel på tid. I denne uken kan du lett for å gjøre tingene litt for fort og opptre litt arrogant, for å komme deg litt videre i det nye året på en fin måte, må du nok ta deg sammen. Her må du være litt mer diplomatisk og være villig til å samarbeide.
 
Dine lykke tall : 10, 23, 24 og 26
 
 
Tvilling
 
I denne uken vil din interesse avta i kjærlighetslivet. Du besitter en reservert holdning og mangler kontakt med den du er glad i. Økonomisk er du inne i en tung periode hvor det er lite penger i kassen. Her prøver du å være litt mer ansvarlig og pliktoppfyllende, og det er bare holde ut litt til, for nye penger kommer inn midten av uken.
 
 
Dine lykke tall : 11, 13, 14 og 30
 
Kreps
Du opplever mye romanse og idyll. Kjærlighetslivet blomstrer plutselig opp. Tiden er inne til svermeri og du føler at du har møtt din drømmepartner. I disse dager er du utrolig kreativ og har sans for det uvanlige. Dette blir en fin uke for deg som oppfører deg temmelig romantisk og engasjert.
 
Dine lykke tall : 10, 13, 21 og 25
 
Løve
 
Uken begynner fint, og du er mer avbalansert og positivt innstilt til andre. Det er stor toleranse og får ny inspirasjon til parforholdet. Her har du en tendens til svært urealistiske forventninger. Videre er det mye medvind og suksess når det gjelder kunst, kultur og vitenskap. Denne uken blir enestående hvor du føler deg å være med der hvor alle setter pris på deg.
 
Dine lykke tall : 9, 13, 24 og 30
 
 
Jomfru
 
Det er mye likevekt mellom det aktive og passive. Du føler at du har valgt riktig, og det er mye lidenskap i kjærlighet for deg i denne tiden. Du er både energisk og kanskje litt for overdreven i din selvutfoldelse. Og dette gjør ingenting, for du viser bare ditt ivrige og positive engasjement, og du får en kjempe fin uke på grunn av det. 
 
Dine lykke tall : 1, 3, 24 og 29
 
 
Vekt
 
Ærgjerrigheten øker i større omfang enn det du aner. Alle handlinger er imidlertid ikke like gjennomtenkte. Ulykkesfrekvensen er stor, og du glemmer å ta hensyn. Dessverre har du en tendens til å gjøre det du har lyst til å gjøre uten å bry deg om andre, og dette er jo litt synd. Du må nok forandre litt på din strategi denne uken for å oppnå det du vil.
 
Dine lykke tall : 2, 3, 4 og 31
 
 
Skorpion
 
 
Det er god balanse mellom fantasi og virkelighet. Du har nok kunnskaper som kan brukes til å realisere dine drømmer. Du bruker også gjerne dine egne erfaringer på en kreativ måte til gagn for andre. Uken blir både lærerik og fylt med innhold som du kan gjøre bruk av litt senere.
 
Dine lykke tall : 9, 13, 14 og 21
 
Skytte
 
Du har en tendens til å overvurdere din intellektuelle kapasitet. Det er mye overfladisk snakk, og samarbeidsevnen mangler. Det kan lett oppstå konflikter i parforholdet. Kjærligheten vil derfor søke ny veier og større muligheter til å utfolde seg. Uansett vil denne uken gi deg større utfoldelsesmuligheter, og du kan bare glede deg til at du ser resultater på en fin måte.
 
Dine lykke tall : 6, 13, 24 og 28
 
 
Stenbukk
 
I denne uken kan det bli en livlig diskusjon. Det er stadig din jobb og din familiesituasjon som er i fokus. Tidene tvinger deg til å undersøke om du muligens opererer med " et lik i lasten". Her skal alt ryddes, såvel i den praktiske hverdag som hjemme og på jobben.
 
Dine lykke tall : 1, 13, 29 og 31
 
 
Vannmann
De samme tendenser som har preget de to siste måneder, gjelder fremdeles. Her skjer det en merkbar forandring og omstrukturering av ditt arbeid og den hjemlige situasjon. I den siste delen av uken kan du føle at det er mye optimisme hos deg, og ting glir lettere unna for deg.
 
Dine lykke tall : 2, 3, 22 og 25
 
Fiskene
Arbeidsmessig sett har du en meget fremgangsrik og spennende uke foran deg. Du setter deg et bestemt mål og klarer å strebe sakte frem mot det. Din innsats og utholdenhet gir fine resultater. På det personlige planet skjer det mye positivt denne tiden, og du får en meget god uke foran deg.
 
Dine lykke tall : 1, 13, 24 og 30
 
Uke 10
 
 
Vær
Plutselig føler du deg full av energi, pågangsmot og klar til å gjøre en innsats er veldig tilstedeværende. Du ser kanskje litt for lyst på tilværelsen, skuler for mye på plussidene og glemmer at du må passe på små hindringer i veien somdu må forsere. Uken kan bli meget konstruktiv og utbytterik når du er så villig til å satse.
 
Dine lykke tall : 3, 21, 23 og 28
 
Tyr
Dette blir en fargerik og livlig uke der hvor du sprudler av energi og mange spennende, friske utspill og innspill. Du er ikke redd for det ukjent og er veldig direkte i din adferd, og du tør å satse uten først å se deg om. Nå tar du gjerne initiativ til noe nytt, aktiviserer andre og får ting til å skje, uken blir bare fantastisk og uforglemmelig.
 
Dine lykke tall : 1, 3, 24 og 27
 
 
Tvilling
 
Du får en uhyre aktiv og produktiv uke, og det skjer mye forskjellig på en gang. Den optimistiske stemningen skinner rett under solen i løpet av de første dagene denne uken og forsterkes av en fantastisk optimisme og tro på egne evner. Dette blir en fin uke med meget gode resultater.
 
Dine lykke tall : 4, 8, 24 og 31
 
Kreps
 
I denne uken får du store visjoner og lyst til å skape noe som er noe. Imidlertid kan du lett bli for hovmodig og har en risiko for at du overvurderer dine krefter og evner. Samtidig prøver du å få skikk på din økonomi, selv om du ser at din innsats bærer frukter, er det stadig vekk lumpne overraskelser som velter korthuset ditt.
 
Dine lykke tall : 11, 13, 24 og 32
 
Løve
 
Her skjer det store forandringer for deg i denne uken. Du synes at dette er bare en fryd og puster nytt liv i samværet. Det er en fri og avslappet omgangsform du bruker overfor dine nærmeste. Når det gjelder økonomi så er det behagelige overraskelser som gjør inntog i denne tiden.
 
Dine lykke tall : 7, 13, 24 og 27
 
Jomfru
 
Nå har du dårlig kontroll over deg selv denne uken. Det er mye uorden i tilværelsen, og det er snakk om et forvrengt virkelighetsbilde, og her det sviktende selvtillit. Og du føler at det er manglende ryggrad og du forsøker å flykte fra ansvaret. I den siste delen av uken, imidlertid så føler du deg nedlesset av plikter, og her må du finne nye allierte som kan hjelpe deg.
 
Dine lykke tall : 1, 3, 14 og 20
 
Vekt
 
Heldigvis så skjer det noe positivt for deg i denne uken. Det er et godt og givende samarbeid, men dessverre ikke med autoriteter. Du ønsker større kontakt, men aktivitetene bremses. Nå er du sliten og trett, men når det gjelder kjærlighet så er du inne i en god utvikling.
 
Dine lykke tall : 2, 9, 24 og 31
 
Skorpion
 
Du er forsiktig med dine ord, og er kanskje litt for kritisk i dine bemerkninger. I denne uken kan det forkomme intense diskusjoner og du er steil i dine holdninger.
Midt i uken får du endelig praktisk anvendelse for dine evner. Du har ord på deg å være målbevisst og bruker også dette på en overbevisende måte. I disse dager utøver du en utrolig selvdisiplin og har et realistisk selvbilde av deg selv.
 
Dine lykke tall : 9, 13, 24 og 31
 
 
Skytte
 
Det er lurt av deg å ta det litt med ro, og du kan risikere å komme til forhastede handlinger. I denne tiden er du overfølsom og har lett for å bli irritert. På kjærlighetsfronten er det mye romantikk i luften, og du har et godt øye til noen. Nå drømmer du om den store kjærligheten, og dette får du bare gjøre det, og i denne uken blir du sikkert truffet av Amors piler flere ganger.
 
 
Dine lykke tall : 9, 22, 24 og 33
 
Stenbukk
 
Du har en tendens til å dagdrømme, å bygge luftslott. Og det er feil av deg å tro at du kan klare alt. Nå kan du stole litt for mye på følelser og glemme fornuften. Midt i uken uttrykker du deg høflig og skarpt. Siden du er så elegant og dannet, prøver du å holde deg til takt og tone. Det er mye samarbeid i intellektuelle saker, og du synes at det er mye utbytterike samtaler i parforholdet.
 
Dine lykke tall : 11, 23, 24 og 28
 
 
Vannmann 
 
Uken begynner fint med at du ønsker å gjøre tingene litt bedre enn du pleier. Imidlertid kan det være litt selvskryt og at du skyter over mål. Dessverre er du også svært overfladisk i dine vurderinger. Dette svekker din dømmekraft, og du kan komme til å love mer enn du klarer å holde. Nå gjelder det å holde hodet kaldt og gjør en ting om gangen.
 
Dine lykke tall : 10, 13, 24 og 29
 
 
Fiskene
 
Heldigvis for deg i denne uken, så skjer det noe mer positivt. Du er full av visjoner og kreative tanker, og har lett for å si tingene på en partisk måte. Plutselig åpner du deg for alternative retninger og engasjerer deg i åndelige ting. Du reagerer følelsesladet i ord og handling, uken går med til å utvide din horisont innen det alternativmessige.
 
Dine lykke tall : 2, 3, 24 og 27
 
Uke 11
 
Vær
I denne tiden preger hensynsfullhet samarbeidet og samværet med andre. Du er følsom og tør å vise det. Romantiske drømmer setter farger på din tilværelse. Det foregår mye svermerier og stevnemøter med dine nye forbindelser. Det er masse spennende opplevelser i denne positive uken.
 
Dine lykke tall : 2, 13, 24 og 26
 
Tyr
Nå prøver du å oppnå en maktposisjon, det er vilje til makt. Du kan komme til å få problemer med en autoritetsperson. Det er ikke tegn til forsoning, og det er lurt av deg å tenke deg godt om før du går videre. Heldigvis kan du finne en løsning på disse problemer. Optimismen øker i den siste fase av uken, og  dette kan du bare gjøre bruk av.
 
Dine lykke tall : 2, 7, 74 og 31
 
Tvilling
I denne uken kan du ha for høyt aktivitetsnivå. Hvis du ikke passer på, så kan du hoppe langt over mål og lande feil uten beregning. Du kan feilbedømme og vise altfor stort overmot. Resten av uken kan brukes til ettertanke og vil få deg ned på jorda igjen på en sikkker og grei måte.
 
Dine lykke tall : 3, 8, 24 og 30
 
 
Kreps
 
Her skjer det store forandringer for deg i denne uken som er begynnelsen til et nytt kinesisk år. Du synes at dette er bare en fryd og puster nytt liv i samværet. Det føler deg fri og avslappet med den omgangsform du bruker overfor dine nærmeste. Når det gjelder økonomi så er det behagelige overraskelser som gjør inntog i denne tiden. Kanskje er det på tide å prute på lavere rente.
 
Dine lykketall : 1, 5, 29 og 31
 
Løve
Nå har du dårlig kontroll over deg selv. Det er mye uorden i tilværelsen, og det er snakk om et forvrengt virkelighetsbilde, og her det sviktende selvtillit. Og du føler at det er manglende ryggrad og du forsøker å flykte fra ansvaret. I den siste delen av uken vil du gjerne gjøre ting litt annerledes, og her ønsker du å snu litt på flisa og begynner å ta mer ansvar.
 
Dine lykketall : 12, 15, 20 og 32
 
Jomfru
Heldigvis så skjer det noe positivt for deg i denne uken. Det er et godt og utbytterikt samarbeid, men dessverre ikke med autoriteter. Du ønsker større kontakt, men aktivitetene bremses. Nå er du sliten og trett, men når det gjelder kjærlighet så er du inne i en god utvikling, noe du bare kan glede deg til..
 
Dine lykketall : 4, 15, 16 og 21
 
 
Vekt
Du er forsiktig med dine ord, og er kanskje litt for kritisk i dine bemerkninger. I denne uken kan det forkomme intense diskusjoner og du er steil i dine holdninger. Kjærligheten har en tendens komme litt i skyggen, du må bare gjøre noe godt igjen. Midt i uken får du endelig praktisk anvendelse for dine evner. Du har ord på deg å være målbevisst og bruker også dette på en overbevisende måte, denne uken kommer til å bli meget suksessrik.
 
Dine lykketall : 11, 16, 18 og 20
 
 
Skorpion
 
Det er lurt av deg å ta det litt med ro, og du kan risikere å komme til forhastede handlinger. I denne tiden er du overfølsom og har lett for å bli irritert. På kjærlighetsfronten er det mye romantikk i luften, og du har et godt øye til noen. Nå drømmer du om den store kjærligheten, og det ser også ut til at du gjengir like mye kjærlighet til den du er glad i.
 
Dine lykketall : 9, 18, 20 og 21
 
Skytte
Du har en tendens til å dagdrømme og bygge luftslott. Og det er feil av deg å tro at du kan klare alt. Nå kan du stole litt for mye på følelser og glemme fornuften. Kjærligheten fungerer ikke helt om dagen heller, prøv å være litt mer engasjerende. I denne uken må du gjerne bruke litt mer tid til å pleie kjærlighetslivet ditt.
 
Dine lykketall : 12, 18, 19 og 22
 
 
Stenbukk
 
Du uttrykker deg høflig, særlig er du elegant og dannet. Du holder deg til takt og tone. Det er mye samarbeid i intellektuelle saker, og du synes at det er mye utbytterike samtaler i parforholdet. Økonomien vil oppleve en skikkelig oppgang i disse dager, og dette fortjener du i disse ulvetider.
 
Dine lykketall : 6, 15, 20 og 28
 
 
Vannmann
 
Uken begynner fint med at du ønsker å gjøre tingene litt bedre enn du pleier. Imidlertid kan det være litt selvskryt og at du skyter over mål. Dessverre er du også svært overfladisk i dine vurderinger. Dette svekker din dømmekraft, og du kan komme til å love mer enn du klarer å holde, så nå gjelder det å være ærlig, realistisk og rett frem.
 
Dine lykketall : 2, 11, 20 og 25
 
Fiskene
 
Heldigvis for deg i denne uken, så skjer det noe  mer positivt. Du er full av visjoner og kreative tanker, og har lett for å si tingene på en partisk måte. Plutselig åpner du deg for alternative retninger og engasjerer deg i åndelige ting. Du reagerer følelsesladet i ord og handling denne tiden, men du bør bare ta et skritt om gangen.
 
Dine lykketall : 7, 10, 20 og 21
 
Uke 12
 
 
Vær
 
I denne tiden preger hensynsfullhet samarbeidet og samværet med andre. Du er følsom og tør å vise det. Romantiske drømmer setter farger på din tilværelse. Det foregår mye svermerier og stevnemøter med dine nye forbindelser. Det er masse spennende opplevelser i denne positive uken.
 
Dine lykketall : 8, 15, 20 og 26
 
Tyr
 
Nå prøver du å oppnå en maktposisjon, det er vilje til makt. Du kan komme til å få problemer med en autoritetsperson. Det er ikke tegn til forsoning, og det er lurt av deg å tenke deg godt om før du går videre. Heldigvis kan du finne en løsning på disse problemer. Optimismen øker i den siste fase av uken.
 
Dine lykketall : 9, 15, 29 og 32
 
 
Tvilling
 
Det kan komme til å herske en del positive overraskelser i forbindelse med arbeidet ditt. I denne tiden kan du bli satt i høysete og være midtpunkt i mange spennende aktiviteter. Kjærligheten er igjen på fast grunn, nå må du bare pleie kjærligheten så godt du kan, og gode resultater vises allerede midt i uken..
 
Dine lykketall : 2, 5, 18 og 28 
 
Kreps
De aktiviteter som du etterlyste i forrige uke, lar stadig vente på seg. Det er blitt stille rundt deg, synes du nå. I denne uken har du da iallfall rikelig tid til å pleie deg selv, ikke minst alle du er glad i - noe som du har lett for å forsømme i den siste tiden. 
 
Dine lykketall : 2, 10, 21 og 33
 
 
Løve
 
En litt urolig uke, da du ikke tåler begrensninger, regler eller rutiner. Du reagerer mer impulsivt og forutsigelig og blir mer nærtagende og irritabel. Trangen til forandring er stor, og skifter standpunkt uten videre. Dette blir en meget forvirrende periode for deg, noe du må absolutt prøve å rydde opp i, og dette klarer du med glans.
 
Dine lykketall : 12, 17, 20 og 22
 
Jomfru
 
I denne uken har du kort sagt vanskelig å finne ut hva du egentlig føler. Du har et stort behov for samvær og nærhet med andre, men flykter samtidig fra alt som kan binde. Det er vanskelig å bli klok på deg, og derfor blir du da også misforstått. Du skjønner jo ikke en gang selv hva som foregår inne i deg for tiden. Nå står du foran en stor opprydningsoppgave !
 
Dine lykketall : 14, 16, 26 og 34
 
 
Vekt
 
Uken preges av din snakkesalighet og intense behov for kommunikasjon. Du føler trang til å uttale deg om alt som foregår. Ellers blir dette en utrolig fin uke. I arbeid er du helt på topp, og du har de største muligheter for å få oppfylt dine forventninger. Hellet følger deg, og du har store ambisjoner for tiden.
 
Dine lykketall : 1, 15, 20 og 28
 
 
Skorpion
 
Du er inne i en periode med stabilitet, og flagrer ikke så mye fra det ene til det andre. Du får mer ro over deg, og får tid til å fullføre det du setter i gang med. Resultatet er at du blir mer realistisk og konsekvent. Men dette gjelder ikke i følelseslivet, hvor illusjoner som i forrige uke har hatt en tendens til å stortrives.
 
Dine lykketall : 2, 15, 19 og 21
 
Skytte
I denne uken er du mer opplagt og positiv i din holdning. Du ser alt fra en mer optimistisk synsvinkel, og likevel har du en egen tiltrekning på mennesker som ser pessimistisk på tilværelsen. Det kan nesten se ut som om du har dyttet din egen pessimisme over på dem, og dette bør du gjerne forandre litt på..  
 
Dine lykketall : 10, 11, 23 og 33
 
 
Stenbukk
 
Nå må du prøve å se ting fra en annen synsvinkel, det du gjør er ikke riktig. Fortsetter du i den samme retning, kan dette ende i kaos. Arbeidet fungerer ikke i det hele tatt, og du må gjerne bruke mer tid til gjennomgåelse av dine prosjekter. På kjærighetsfronten stagnerer det litt også, du er kanskje litt for arrogant og innbilsk, noe du må se litt nærmere på. 
 
Dine lykketall : 12, 5, 21 og 25
 
 
Vannmann
 
Nå kan du få lykke og medgang på din vei ved å møte andre mennesker. Innflytelsesrike og kloke mennesker gir deg utviklingsmuligheter og kan hende også reiser. Du kan avansere i jobben din ved å utvide dine sirkler av innflytelsesrike personer og knytte de rette forbindelser. Dette er en tid da du får innsikt og større forståelse i din omgang med andre.
 
Dine lykketall : 7, 15, 18 og 21
 
 
Fiskene
 
Dette er en uke med spenning og dramatisk forandring som kanskje er mest åpenbar i ditt familieliv eller karrieren din. Bruk tiden til å foreta sårt tiltrengte forandringer. Håp og visjoner for fremtiden og behovet for å finne forståelse og mening er Alfa og Omega for deg i denne tid. Særlig hvis du kan motiveres av behovet for ekspansjon og vekst, kan du forvente fremskritt.
 
Dine lykketall : 9, 10, 21 og 22
 
 
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
 
 
Kinesiske horoskoper
 
 
 
Uke 9
 
 
Rotte
 
Det er verken lurt å vri seg unna eller å slurve i dette nye året. Nå må du tenke kvalitet. Dette blir forøvrig en uke som går som smurt. Det kan hende du var veldig sosial og festet litt for mye forrige uke, derfor er du sliten. Du trenger tid til å hente deg inn. Uken blir fin, men det er likevel ikke lurt å ta unødige sjanser. Denne uken egner seg altså ikke til spill eller spekulering av noen art. 
 
Dine lykke tall : 4, 5, 20 og 22
 
 
Okse
 
Dette er en uke med spenning og dramatisk forandring som kanskje er mest åpenbar i ditt familieliv eller karrieren din. Bruk tiden til å foreta sårt tiltrengte forandringer. Håp og visjoner for fremtiden og behovet for å finne forståelse og mening er Alfa og Omega for deg i denne tid. Særlig hvis du kan motiveres av behovet for ekspansjon og vekst, kan du forvente fremskritt.
 
 
Dine lykke tall : 2, 9, 10 og 20
 
Tiger
 
Tiden er inne til å skjerpe dømmekraften og manifestere din evne til å veilede andre og gi dem råd. Hvis du er tilbøyelig til å overvurdere deg selv, være overbærende med moralske svakheter eller komme med forhastede uttalelser, blir du konfrontert med denne siden av din natur. Har du imidlertid mulighet til å gjøre noe med selvdisiplin og samtidig være forsiktig med det du gjør, kan du utnytte mulighetene for å ekspandere.
 
Dine lykke tall : 1, 3, 24 og 33
 
Hare
 
Her er det store irritasjonsmomenter som oppstår i denne perioden.  De er oppstått som et resultat av denne innflytelsen, men hvis du bruker denne perioden til å i gang sette dynamiske forandringer, vil du likevel være i stand til å gjøre dramatiske fremskritt i ditt liv.
 
Dine lykke tall : 14, 23, 29 og 31
 
 
Drage
 
 
Nå har du trangen til vekst og ekspansjon, men dessverre vil du støte mot treghetens krefter i din karriere eller i samfunnet. Du begynner å forstå den makten det etablerte har over ditt liv nå. Du blir faktisk utfordret til å undersøke hvordan du begrenser deg selv og fremtiden din gjennom restriktive systemer eller mangel på visjon og tro på dine evner. Hvis du imidlertid kan finne balansen mellom å lære av tidligere erfaringer og likevel la deg inspirere av en fremtidsvisjon, kan du sikkert forvente deg stø og solid vekst.
 
Dine lykke tall : 1, 3, 24 og 31
 
Slange
 
Nå er det viktig å ekspandere innenfor en viss struktur og akseptere de begrensninger som settes av yrkesmessige autoriteter. Hvis du gjør det riktig, blir du en viktig brikke i utviklingen av din virksomhet eller kulturelt i samfunnet. 
 
Dine lykke tall : 5, 13, 27 og 29
 
 
Hest
 
Det vil inntre store forandringer på området av ditt liv som har med din integritet og holdning å gjøre. Dette er en tid da innsikt og bevissthet om fremtiden skulle bli en inspirerende og fornyende kraft i ditt yrkesmessige liv. Du kan forvente deg en dramatisk utvidelse av din horisont - enten gjennom reiser til fjerne mål eller kontakt med eksotiske land eller mennesker gjennom mentalitetsutvidende aktiviteter i forbindelse med bevissthets vekst.
 
Dine lykke tall : 11, 13, 24 og 30
 
Geit
Fremskritt i din karriere avhenger av din evne til å tenke i helt nye baner og til å mobilisere moderne og anvendelige metoder - både teknologiske og revolusjonære. Det er en tid med spennende muligheter og stor oppfinnsomhet. Trangen til a være fri og uforpliktet kan utmerket godt få høyere prioritet enn personlige ambisjoner.
 
Dine lykke tall : 2, 4, 26 og 27
 
Ape
 
Du kan vente deg en gjennomgripende forandring på dette området etterhvert som du lærer å integrere den følgende innflytelsen i ditt liv. Din fantasi blir sterkt stimulert i denne tiden, og det kan brukes til din fordel hvis du mobiliserer fantasien til et eller annet kreativt, spesielt i forbindelse med musikk, billedverdenen og kunst. Har du tenkt på å stille ut dine arbeid med tiden, så bør du foreta visse forberedelser til det nå.
 
Dine lykke tall : 1, 3, 23 og 30
 
Hane
Din idealisme og din drøm topper seg på denne tiden, og det kan påvirke din dømmekraft i en positiv retning. Fantasien din kan bli grepet av store håp, og du har en tendens til å knytte dine håp til en drøm som kan bli større, helt til den blir en virkelighet. Det er veldig fint med inspirasjon, men sørg for at du ikke lar deg rive med inn i en drømmeverden, men at du virkeliggjør dine drømmer. Lytt til fornuftens stemme og arbeid i etapper med kontrollerbare mål.
 
Dine lykke tall : 11, 13, 21 og 22
 
 
Hund
 
I denne uken blir du innviet i bruken av makt og hemmelighetsfullhet i din yrkesmessige sfære. Det kan skyldes at du oppdager forhold, korrupsjon eller maktmisbruk bak en eller annen yrkesmessig fasade, eller at du lærer å mobilisere din personlige makt eller psykiske innsikt i din karriere. Uansett hvordan omstendighetene er, føler du muligens en viss engstelse på grunn av omstendigheter som tilsynelatende ligger utenfor din kontroll. Sørg derfor for å stå på god fot med juridiske og økonomiske autoriteter. 
 
Dine lykke tall : 2, 4, 28 og 30
 
Gris
Du kan forvente en utvidelse av din omgangskrets i denne tiden, spesielt hva angår folk som søker innflytelse i stor målestokk i samfunnet. Opinionsdannere, rådgivere og utlendinger kan gi deg nytt perspektiv i forbindelse med fremtidig planlegging. Du føler i denne tiden at din skjebne henger sammen med en større plan.
 
Dine lykke tall : 1, 13, 24 og 27
 
 
 
Uke 10
 
Rotte
 
I denne perioden kan du utmerket godt føle deg satt opp mot mektige institusjoner i samfunnet. Det er en god ide å stå på god fot i alle dine mellomværende med myndighetene. Det nytter ikke å måle krefter med organisasjoner eller personer med større makt enn din egen. Tiden er inne til å yte en større innsats for å etablere din egen trygghet og økonomiske uavhengighet.
 
Dine lykke tall : 21, 23, 24 og 31
 
Okse
 
I denne uken kan du regne med suksess og tilfredshet i forbindelse med hjem og familie som er med på å gi deg større følelsesmessige ressurser i din karriere. Du kan få hell og medgang i forbindelse med jord og fast eiendom, og du vil muligens få mer støtte fra familien din.
 
Dine lykke tall : 4, 18, 28 og 29
 
Tiger
 
På det yrkesmessige plan er oppbygging av en sterk identitet følelser en sterkt motiverende faktor, så du trives i en fremtredende jobb der du kan få anerkjennelse. Din evne til å lykkes avhenger av mange andre faktorer i ditt horoskop, men viktig er blant annet din selvtillit, karisma og personlige stil. Du vil få en spennende og utfordrende uke.
 
Dine lykke tall : 1, 7, 24 og 25
 
 
Hare
 
Nå ønsker du å bruke dine kreative sider som du gjerne vil bruke på flere områder. Det er viktig for deg å være i sentrum for ting, og når alt kommer til alt, aksepterer andre mennesker deg som leder for sin gruppe. Du er lykkeligst når du skiller deg ut og utmerker deg, og dette vil du få til i denne uken som du har foran deg.
 
Dine lykke tall : 2, 3, 24 og 27
 
 
Drage
 
Du trer nå inn i en fase der du har behov for å trekke veksler på dine intellektuelle kompetanser og forbindelser til innflytelsesrike  personer og for å ta fatt på dine yrkesmessige mål. Læretiden er forbi, så du er nå nødt til å løpe en risk og kreve nø av deg selv eller dine overordnede. Og da er det bedre å sikte høyt !
 
 
Dine lykke tall : 2, 5, 19 og 20
 
 
Slange
 
I denne perioden med voksende selvtillit kan du trygt sjøsette dine ekspansjonsplaner. Nå bør du tenke positivt på fremtiden og så levende som mulig visualisere hvordan du gjerne vil at ting skal være. Din makt til å få det du vil ha, er på sitt høyeste, så gå i gang med dine visjoner for en strålende fremtid.
 
 
Dine lykke tall : 11, 13, 28 og 31
 
Hest
Denne uken er meget gunstig for deg å ekspandere i utlandet. Samtidig kan det også vise seg at et større yrkesmessig avansement som følge av samarbeid med gode venner - selv om de kan være altfor optimistiske med hensyn til hva de utretter. Sagt generelt kan du forvente deg en økonomisk oppgang, ettersom du allerede har investert i din karriere. Denne uken blir en heldig periode for deg.
 
Dine lykke tall : 1, 3, 14 og 28
 
 
Geit
 
I denne tiden føler du muligens at du mangler den nødvendige trening eller intellektuelle erfaring til å gjøre nø med karrieren din akkurat nå. Og derfor vil det være lurt av deg å bruke tiden t il å forbedre dine ferdigheter ved å oppsøke eksperter på ditt område eller delta på kurs. Du oppdager kanskje at du er nødt til å bruke mye tid på engasjementer som medfører reiser, men du kan regne med mye spenning og masse utfordringer denne uken.
 
 
Dine lykke tall : 2, 9, 24 og 31
 
 
Ape
Nå er det viktig for deg å mobilisere den energien og entusiasme som bølger gjennom kroppen din. Konkurranseånden er skjerpet o du har mot og visjon til å kaste deg ut i det krevende yrkeslivet og møte en hvilken som helst utfordring. Du kan overvinne hindringer nå og utvide din aksjonsform. Akkurat er du ute etter suksess, et brennende ønske fra din egen side.
 
Dine lykke tall : 1, 6, 24 og 27
 
 
Hane
 
Denne uken  kan du vente deg en gjennomgripende forandring på ditt liv. I denne tiden skjer det endringer i det du legger vekt på i dine yrkesmessige forhold. Og nå ønsker du å kaste deg ut i yrkesmessige forhandlinger som innbefatter større kontakt med andre eller en eller annen form for partnerskap. Suksess kan oppnås ved rådgivning og utvidelse av ditt kontakt nett. Kontrakter og forståelse er begunstiget i denne perioden, så lenge dine håp og forventninger er realistiske.
 
Dine lykke tall : 11, 13, 21 og 22
 
Hund
 
Du trer inn i en fase der hvor du har behov for å trekke veksler på dine intellektuelle talenter og forbindelser til innflytelsesrike personer og for å ta fatt på dine yrkesmessige mål. Med en voksende selvtillit kan du trygt sjøsette dine ekspansjonsplaner. Nå bør du tenke positivt på fremtiden og så levende som mulig visualisere hvordan du gjerne vil at ting skal være. En spennende uke med mange gode opplevelser venter på deg.
 
Dine lykke tall : 2, 3, 22 og 26
 
Gris
 
Problemer med økonomi og jobbsikkerhet blir svært presserende i denne perioden, og du vil føle en sterk trang til å overvinne enhver svakhet på dette felt. Du kan imidlertid vente deg mange vanskeligheter, særlig hvis du gir etter for umodne forventninger eller stoler for mye på andre. Barnslig oppførsel hjelper ikke nå, og hvis du ikke har bevisst kontroll over dine følelsesmessige reaksjoner, kan du vente å bli litt upopulær i denne tiden.
 
 
Dine lykke tall : 1, 2, 24 og 25
 
Uke 11
 
Rotte
Atmosfæren på arbeidsplassen er sikkert temmelig trykket nå - kanskje på grunn av en eldre person som prøver a hevde sin autoritet. Jo mer moden du er, desto bedre kan du klare situasjonen. Du er nødt til å vite hvor du skal sette grenser, samtidig som du lever opp til at du er diplomatisk person som kan takle vedkommende på en god måte.
 
Dine lykke tall : 2, 4, 7 og 12
 
 
Okse
Du har en meget travel periode foran deg med muligheter for utvidelse av ditt arbeidsengasjement både hjemme og på arbeidet. Som sådan kan du lære noe av virkeligheten ved å delegere arbeid. Det er din jobb å bevare et generelt overblikk og samtidig motivere andre med hensyn til fremtiden. Dine meninger blir verdsatt så lenge du er mottakelig for andre menneskers ideer. Det kan være utfoldelsesmuligheter i utlandet. Planlegg fremtiden allerede i denne uken.
 
Dine lykke tall : 1, 3, 24 og 27
 
 
Tiger
Det er et sprang i din forståelse av underbevissthetens makt som former ditt liv i denne perioden. Du velger muligens å utvikle din følelsesmessige innsikt på en eller annen måte. Hvis du nærer noen form for skjult angst eller fobier, kan du vente at de vil være mer akutte eller komme opp til overflaten nå. Selv om det kan være forstyrrende, er det en enestående anledning til å forstå ditt sinns hemmelige mekanismer og eliminere de negative virkningene av fortrengninger. Du kan bli den dristige oppdager av et eller annet svært mørkt område.
 
 
Dine lykke tall : 2, 8, 29 og 30
 
 
 
Hare
 
I denne tiden kan du føle dyptliggende psykiske komplekser, som manifesterer seg som besettende oppførsel, kommer til overflaten nå, og jo mer du prøver å undertrykke dem, desto større makt vil de ha over deg. Et sikkert faretegn er hvis du begynner å anklage andre for dårlig oppførsel, eller hvis du føler at du blir skygget eller forfulgt. Nå må du rydde opp i tenkeboksen din, når alt kommer til alt, du får anledning til å bli ferdig med disse belastningene. Uken ender bra og behagelig til slutt.
 
Dine lykke tall : 5, 6, 24 og 28
 
Drage
 
Din fantasi blir sterkt stimulert i denne tiden, og det kan brukes til din fordel hvis du mobiliserer fantasien til et eller annet kreativt, spesielt i forbindelse musikk, billedverdenen og kunst. Særlig hvis det er en vesentlig del av din karriere å være realistisk, så pass på ! Din idealisme og dine drømmer topper seg på denne tiden, og det kan påvirke din dømmekraft alvorlig. Uken blir både givende og spennende, så heng med !
 
Dine lykke tall : 1, 3, 24 og 25
 
 
Slange
 
 
Dette blir en av de travleste periodene i ditt yrkesmessige liv, og mange vil gjøre krav på tiden din. Hvis du lever opp til ditt ansvar, presiserer klart hav du gjerne vil oppnå og arbeider hardt for å nå dine mål, kan du - med tiden- virkelig lykkes. Uken gir deg mulighet til å få en fulltreffer.
 
Dine lykke tall : 5, 7, 27 og 31
 
 
Hest
 
Du kan forvente deg en utvidelse av din omgangskrets i denne tiden. Spesielt hva angår folk som søker innflytelse i stor målestokk i samfunnet. Dine meninger blir verdsatt på en riktig måte, og du kan forvente deg en klekkelig belønning for det du gjør.
 
 
Dine lykke tall : 1, 6, 24 og 28
 
 
Geit
Nå synes du nok at familieinteresser og ekspansjon på hjemmefronten går foran dine yrkesmessige ambisjoner i denne tiden. Ikke desto mindre kan du oppleve et visst hell i karrieren din og kanskje få mulighet til å reise eller utvide din omgangskrets. Overskudd av emosjonell energi gjør deg i stand til i vidt omfang å hjelpe dem du arbeider sammen med.
 
Dine lykke tall : 2, 9, 18 og 29
 
 
 
Ape
Du vil føle at arbeid krever at du overvinner dine forbehold og kommer mer frem for å få større kontakt med andre. Det er på tide at du påtar deg større ansvar for forbindelser på ditt arbeid, kanskje via en mer utadvendt jobb. Det kan bety forretningsreiser eller større selskapelighet eller underholdning. Begynn å arbeide mer med mennesker enn med ting og lær diplomatiets kunst.
 
Dine lykke tall : 1, 4, 20 og 22
 
 
Hane
 
Du bør tenke på å ekspandere i utlandet. Høyere utdannelse, PR og innsiktsfremmende prosjekter bringer også suksess. Uansett hav du gjør, er det viktig at det har dybde og mening for deg. Hold opp med å kaste bort dyrebar tid på trivialiteter - suksess dreier seg om livskvalitet og gi uttrykk for det innerste av din identitet. Uken blir spennende og full av nye muligheter !
 
 
Dine lykke tall : 11, 23, 24 og 31
 
Hund
 
Dette er en tid med et uhyre stort følelsesmessig press, som kan føles sterkt i ditt arbeidsmiljø. Det vil påvirke kvinner enn menn, og snarere på et privat plan enn utenfor hjemmet. Det er viktig å kikke på tingenes fundament nå. Nå må du dra skjulte problemer frem i lyset og foreta en opprydning.
 
 
Dine lykke tall : 10, 23, 29 og 30
 
 
Gris
 
I denne uken er det viktig at du ikke lar deg begrenses av gamle overbevisninger om hva som er mulig og umulig. Du bør la en ny visjon om hvordan du ønsker at fremtiden din skal utfolde seg, i deg frie hender. De drømmene som du nå formulerer, vil gi energi til din fremtid og gjødsle jorden, så dekan bli til virkelighet. Det betyr at du må presisere dine yrkesmessige håp og ønsker for å sikre at de har mening i det lange løp.
 
 
Dine lykke tall : 1, 3, 24 og 26
 
Uke 12
 
Rotte
Denne uken blir en tid med utfordringer for deg, både hva karrieren din og hjemmelivet ditt angår. Suksess i denne tiden avhenger av hvor mye ryggrad og selvdisiplin du har. Imidlertid kan du forvente motstand fra mektige og erfarne mennesker i ditt yrkesliv, og det er sikkert bedre å søke å lære av dem i stedet for å bekjempe dem.
 
Dine lykke tall : 1, 3, 24 og 25
 
 
Okse
I denne uken har du en tendens til å vakle mellom to ytterpunkter. På den ene siden begeistres du av enkelte gode ideer og forslag som du synes er alle tiders. på den andre siden vet du godt at de ikke duger, og kan til og med involvere en økonomisk risiko. Men ettersom omgivelsene også mener at planene er tillokkende, lar du fornuften fare - iallfall for en liten stund. Det viser seg at hverken du eller de andre var innstilt på å jobbe skikkelig med sakene, og innen ukens utgang sitter dere igjen med en følelse av tomhet. Kjærlighetslivet blomstrer heldigvis litt opp, og du får god oppmuntring fra din partner. Når alt kommer til alt, så er uken veldig bra allikevel.
 
Dine lykke tall : 5, 9, 24 og 30
 
 
Tiger
 
Du ønsker å gjøre noe nytt, og din nye indre verden får deg til å gå nye veier, og nå får du noe materiale som du kan jobbe med. Legg en blokk og en blyant på nattbordet - du får bruk for dem til å skrive ned dine spennende drømmer straks du våkner om morgenen. De opplysninger du får ved dette, kan være ganske viktige for deg. For du kan få nøkkelen til ditt indre og gi deg en bedre forståelse av deg selv ved å analysere disse dataene. Hvis du ikke kan tyde disse dataene selv, bør du skaffe deg en bok om drømmetydning. Ellers er du svært opptatt av alt som har med den alternative retning å gjøre. Helsen er god, bruk litt mer tid til hvile og mosjon.
 
Dine lykketall : 8, 23, 29 og 32
 
Hare
 
I ro og mak fordype deg i dine indre anliggender i denne uken. Du merker en stadig økende interesse for psykologi og har lyst til å studere det nærmere. Men du må ikke glemme at du må avsette litt tid til din partner, videre er det lurt av deg å ikke flørte for mye. Og hvis du gjør det, så kan ditt nåværende forhold ende galt. Helsen er god, fortsatt er det litt kaldt ute.
 
Dine lykketall : 7, 20, 29 og 32
 
Drage
 
Du har nok for mange drømmer i denne tiden, og du blir slett ikke blid hvis noen kniper deg i armen for å vekke deg. Du er ikke kjent for å sette ditt lys under en skjeppe, og i denne tiden føler du virkelig at du klarer å løfte dine ambisjoner opp på et enda høyere nivå. Din selvtillit er det ingen ting i veien med, men det er en del hindringer som må forseres før du kommer så langt. Du er altfor tilbøyelig til å ville blåse i disse hindringene. Andre prøver å komme med gode råd, men du hører ikke etter. Nå må du skjerpe deg, ellers vil alt rakne for deg, og da er det kanskje for sent.
 
Dine lykketall : 1, 20, 26 og 31
 
 
Slange
 
Det er skjedd en del ting siden uken begynte, og tiden er inne til å gjøre opp status for det gamle året og det nye som kommer. Du vil nok tenke over hva var det som hendte da - og hvorfor gikk det slik som det gjorde ? Kanskje skyldtes det den måten du valgte å handle på ? Ellers er uken ganske rolig, ingen særlig happening i sikte, men det er godt å få litt tid på seg selv og dine nærmeste. Din partner trenger nok en liten oppmuntring, gjør det, uken avslutter med mye romantikk.
 
Dine lykketall : 1, 22, 23 og 29
 
 
Hest
 
Det blir nok en større utfordring enn det du venter deg. I denne uken møter du dessverre en del uforutsette hindringer. De nye tingene som du gjerne vil arbeide med, blir stoppet før de blir startet. Prosjektene som allerede er i gang, blir ren og skjær rutine. Og dette kan du ikke fordra og du kjeder deg. De ting som du har stor tro på, har du ikke mye tid til. Du føler deg trett og uopplagt, mest fordi du tar problemene fra arbeidsplassen med deg hjem. Nå kan du komme inn i en ond sirkel hvis du ikke passer på. Ta en ting av gangen og si til deg selv at du må rydde opp i dette, og da vil alt gå av seg selv.
 
Dine lykketall være : 11, 23, 25 og 28
 
 
Geit
 
Din iherdighet har vært svært fremtredende denne uken, og det er kommet frem en del positive og konstruktive resultater ut av det hele. Klimaet på arbeidsplassen er utmerket nå i disse dager, og forholdet til kolleger er på det beste. Nå kan du virkelig vise andre hva du duger til. Uken kan avsluttes med en skikkelig feiring på grunn av fortjenester som du har klart å dra inn på vegne av din arbeidsgiver. 
 
Dine lykketall : 11, 20, 25 og 33
 
 
Ape
 
Etterhvert som tiden skrider frem, blir det tilrådelig å holde en litt lavere profil når det gjelder alle former for nytenkning. Du behøver ikke å jage etter suksess, for den vil komme til deg i stedet. Bare ta en ting om gangen, uken er interessant og konstruktiv. Uansett med din fleksibitet så vil du finne deg veldig godt til rette denne uken også !
 
Dine lykketall : 12, 23, 29 og 34
 
Hane
Du vil føle at det går bra for deg, og du trives godt i de nye muligheter som byr seg. Etter å ha arbeidet skikkelig i det siste, så begynner mye av din innsats til å innfri de forventninger som du har til dine omgivelser. Den økonomiske situasjon har en tendens til å vise tegn til forbedring, noe som du virkelig kan glede deg til.
 
Dine lykketall : 7, 23, 25 og 26
 
 
Hund
Dette blir en fin uke både rent intellektuelt, arbeidsmessig og ikke minst hva kjærligheten angår. Du får mye oppmerksomhet for det du gjør og du gleder deg til at du får gjennomslag for dine planer og ideer. Om du har hatt kommunikasjonsproblemer med den du er glad i, så kan dette endres i løpet av uken.
 
Dine lykketall : 12, 21, 24 og 32
 
Gris
 
Detter blir absolutt en spennende uke, især når det gjelder jobben og ambisjonene. Det er snakk om utsikter og muligheter hvor du vil komme til å få tiltrodd nye ansvarsområder. Dette oppfatter du som noe positivt og et skritt i riktig retning. Uken blir veldig spennende med mange gode opplevelser.
 
Dine lykketall : 2, 20, 21 og 23
 
Løven
Løven
Sagittarius
Skytten
Aries
Vær
Pisces
Fiskene
Scorpio
Skorpion
Cancer
Kreps
Tvillingene
Tvillingene
Vannmann
Vannmann
Vekt
Vekten
Virgo
Jomfruen
Taurus
Tyren
Capricorn
Steinbukk
Kinesisk astrologi:

Rotten
Rotten
Oksen
Oksen
Tigeren
Tigeren
Haren
Haren
Dragen
Dragen
Slagen
Slangen
Hesten
Hesten
Geita
Geita
Apen
Apen
Hanen
Hanen
Hunden
Hunden
Grisen
Grisen


Jeg samtykker at denne websiden kan lagre informasjon i cookie. Websiden lagrer data på sikkermåte etter GDPR standard.