Language Language Language Language Language Language Language Language Language

Ukens horoskop Kinesisk

Uke 48 

 

Rotte 

Dineorganisasjonstalenter vil komme godt med denne uken på grunn av at sjefen kan være borte denne tiden. Hvis du skal gi ordrer, så forsikre deg om at du gjør det på en vennlig måte. En lite overbærende måte kan skaffe deg en del motstand og du vil ikke få det samarbeid som du er ute etter. Gjør ikke tingene på egenhånd, få den hjelpen du trenger.

 

Dine lykketall : 3, 11, 14 og 22

 

 

Okse  

Nå må du søke etter kunnskaper som kan hjelpe deg i ditt kreative arbeid. Denne uken kan bli konstruktiv og givende, så sant du ikke trenger for mye arbeid av utenforstående. Du kan innhente en del opplysninger fra internett, bibliotek eller museer, steder hvor du kan lærer ting. Et uventet helseproblem kan føre til at du må si nei takk til en del sosiale aktiviteter i slutten av uken.

 

Dine lykketall : 2, 11, 21 og 24

 

 

Tiger  

Du får bare ta kontakt med de mennesker som kan hjelpe deg frem i din karriere. Hvis du har tenkt å satse på det kreative området, er det like viktig å ha de riktige kontaktene. Folk vil nå sette pris på deg, og du vil ikke ha problemer med å skaffe de kontaktene du trenger. En investering som du har foretatt deg i det siste, viser seg å være litt av en gullgruve.

 

Dine lykketall : 4, 5, 18 og 21

 

 

Hare 

Etter de begivenhetene fra siste uke, vil du være mer enn fornøyd med det som har skjedd med deg. Imidlertid er denne uken ikke særlig egnet for hjertesaker. Du kommer til å sløse bort dine krefter hvis du skulle prøve å sjekke opp noen. Bruk heller tiden på ordentlig arbeid i stedet for. Uken gir deg god mulighet til å bli kjent med innflytelsesrike personer. Ta vare på disse kontakter, du kan ha bruk for dem litt senere.

 

Dine lykketall : 2, 19, 21 og 31

 

 

Drage 

Nå er du litt for sjenerøs og uforsiktig med dine penger. Har du penger til overs, er tiden ikke inne til nye investeringsprosjekter. Ekspert hjelp kan koste litt, men du trenger det. Særlig må du være forsiktig med mennesker som du bare har truffet et par ganger. Det er ikke lurt å involvere deg i andres anliggender uten videre.

 

Dine lykketall : 4, 11, 21 og 31

 

 

Slange 

Hvis du skulle finne på å spekulere nå, så kan det bli katastrofalt. Fristelsen til å investere i forslag som dine venner kommer med, kan bli temmelig sterk. Her må du holde dine impulser i sjakk, det er ikke lurt av deg å delta i noe som helst uten skikkelige forkunnskaper. Hvis du er usikker, snakk heller med din partner, her vil du få gode råd.

 

Dine lykketall : 2, 12, 22 og 32

 

 

Hest 

Motstand fra din partner på dine planer kan komme til å irritere deg. Måten som din partner reagerer på er helt ulogisk. Det er lurt å unngå unødig krangel akkurat nå. Uken er imidlertid egnet til forretninger og arbeid, her vil du kunne trekke det lengste strå. Hvis du fremdeles er alene, er det en spennende mulighet til en interessant romanse like rundt hjørnet.

 

Dine lykketall : 5, 18, 21 og 31

 

 

Geit 

Du må kanskje forandre på dine planer denne uken for å unngå alvorlige argumenter. Selv om du synes at folk rundt deg oppfører seg svært så irrasjonelt, så er dette ingen grunn til at du skal bry så mye om det. Det er vanskelig å oppnå det samarbeid som du er ute etter, men du vil nok klare deg fint uansett.

 

Dine lykketall : 3, 19, 21 og 32

 

 

Ape 

Nå må du stoppe opp litt, bruk hodet i stedet for albuen. Du kan tjene litt ekstra slanter på å bruke ditt hode enn fysisk energi. Kreativt arbeid kan bli verdifullt hvis du klarer å alliere deg med noen andre eksperter. Du behøver egentlig ikke å kjøre løpet alene, teamarbeid bør være nøkkelordet for denne uken.

 

Dine lykketall : 5, 15, 20 og 31

 

 

Hane 

Reiser bør utsettes denne uken. Uken er lite egnet til lengre reiser, om det er snakk om forretning eller fornøyelse. Hvis du kan utsette det, så er det fint, hvis ikke bør du være ekstra forsiktig når du er ute og reiser. Særlig for deg som kjører bil, ta ingen unødige risiko på veien. Sjekk også at bilen er klar før du setter deg inn i bilen din.

 

Dine lykketall : 4, 12, 20 og 29

 

 

 

Hund

Starten på dette året blir svært interessant, men du må nok fortsette å være like diplomatisk og møte folk i halv veien. Prøv å finne mulighet til kompromiss hvis du kan. Det er heller ikke lurt å gjøre ting helt alene denne uken. Tiden er også inne til å tenke på fremtiden. Invester i et eller annet i stedet for å strø om deg med penger !

 

Dine lykketall : 5, 15, 20 og 21

 

 

Gris 

Dette blir en fabelaktig periode, alt som har med romantikk å gjøre er spennende for deg. Du lar din elskede vite hvor høyt du elsker ham/henne, og dette setter mye positivt rundt dere. Har du nye ideer, så er det bare å komme med dem, du får mye støtte fra alle kanter nå. Uken er fin til å sette ideer også ut i handling.

 

Dine lykketall : 1, 11, 21 og 28

 

 

Uke 49

 

Rotte 

Dette blir enda en hektisk uke som du har foran deg. Du må bare gjøre deg forstått i hva som egentlig kreves av deg denne tiden. Det er ingen andre som kan fortelle deg hvorledes du skal oppføre deg, men du vet det meget godt selv. Nye perspektiver på et gammelt problem kan bli løst i løpet av uken.

 

Dine lykketall : 6, 19, 20 og 27

 

 

Okse

 

Nå må du tenke i større perspektiv, har du storslåtte ideer som du kan dele med andre, hvorfor ikke? Folk vil nok reagere positivt, og dette får deg til å tro at du kan foreta deg hva som helst. Plant dine føtter på jorda, undersøk mulighetene grundig før du setter noe i det hele tatt i gang.

 

Dine lykketall : 1, 12, 24 og 31

 

 

Tiger 

Dype tanker gir deg nye oppfatninger på private anliggender. Dette vil ikke forhindre deg i å være deg selv. Du vet alltid hvordan du skal innrette deg, både privat og arbeidsmessig. Nå ønsker du kanskje en forandring etter arbeid og vil gjerne tilbringe tiden sammen med en veldig spesiell person.

 

Dine lykketall : 8, 10, 22 og 28

 

 

 

Hare 

Familie og hjemlige saker opptar mye av din tid akkurat nå. Du føler nesten som om du har mistet pusterom. Tålmodigheten er en nødvendighet, akkurat så har du en fornemmelse av at alt står stille og går deg imot. Erfaring og fornuft er veldig viktig i slike situasjoner som du befinner deg selv i.

 

Dine lykketall : 2, 19, 20 og 21

 

 

Drage 

Du bruker unødig store mengder energi som ikke gir deg noe tilbake, akkurat nå skulle du ha likt å bruke litt mer tid på dine nærmeste. Imellom tid bør du rydde opp alle forsømte oppgaver som du har latt ligge inntil nå.

Du har en god uke foran deg så sant du lærer å bruke tiden fornuftig.

 

Dine lykketall . 1, 22, 24 og 31

 

 

Slange 

Du har nå mulighet til å engasjere deg i de praktiske oppgavene i livet ditt nå. Du kan til og med snu det negative over til det positive. Videre har du anledning til å foreta et oppgjør med gamle synder. Uken kan både bli konstruktiv og spennende.

 

Dine lykketall : 2, 19, 20 og 29

 

 

Hest 

Du legger mer vekt på fornøyelse enn arbeid i denne uken. Du har liten tid til å ta deg av viktige praktiske gjøremål akkurat nå. Dette kan rett og slett være skadelig. Videre er det viktig å holde et godt øye med finansene. Uken blir positiv fordi du snart innser hva du må gjøre for å rette opp det som er galt.

 

Dine lykketall : 3, 10, 20 og 26

 

 

Geit 

Hjertevarmende nyheter strømmer på, disse kommer sannsynligvis fra en god venn i utlandet. Det fine ved det er at du bruker disse gode nyheter som et grunnlag for din videre utvikling. Du får bygge opp en plattform for det du har tenkt å drive på med. Uken er både konstruktiv og produktiv.

 

Dine lykketall : 1, 19, 20 og 21

 

 

Ape 

Ting rundt deg blir nok roligere i begynnelsen av uken, men det ser ut til at dette er et midlertidig fenomen. Det er lurt av deg bruke energi riktig, for du kan komme i en situasjon hvor du får bruk for din energi og effektivitet.

 

Dine lykketall : 8, 19, 29 og 31

 

 

Hane 

Nå kan du ha bruk for din kreativitet, om du er på arbeid eller sysler med ting på hjemlige trakter. Får du et tilbud nå, så må du for all del gripe fatt i det. Sommeren er ikke langt unna, og har du lyst på en god ferie, så er det på tide å planlegge litt.

 

Dine lykketall : 4, 15, 27 og 28

 

 

Hund 

Du er bare glad og fornøyd i denne uken, særlig med allting som skjer så positivt rundt deg akkurat nå. Selv om noen kan misunne deg og ikke være enige med alt det du gjør, så får du anledning til å vise andre hva du duger til. Din overtalelsesevne er helt på topp, og du kan få folk med på din side uten særlig problem.

 

Dine lykketall : 4, 15, 24 og 26

 

 

Gris 

Arbeid ute og hjemme kan slite deg noe ut akkurat i denne tiden. Du får bare ta den tiden du trenger for å håndtere det du gjør. Hastverk er lastverk. Det er alltid nye oppgaver som venter på deg, men folk rundt deg er dessverre ikke særlig samarbeidsvillige. Her må du klare alt på egenhånd.

 

Dine lykketall : 9, 19, 20 og 28

 

 

Uke 50

 

 

Rotte 

Du trenger å utvikle din egen kapasitet bedre for å kunne uttrykke deg ordentlig. Det er nettopp det du må gjøre i denne uken, uansett så må du regne med litt medvind og motgang.  Hvis du tok et skritt av gangen og styrer deg mot målet, er du ikke langt unna fra suksess.

 

Dine lykketall : 1, 11, 22 og 25

 

 

Okse 

Nå har du anledning til å stikke unna fra alt som forplikter, men har du virkelig samvittighet til det. Du får mulighet til å foreta noe positivt hvis du vil. Ellers skjer det noe uventet på det romantiske plan, og hvis du klarer å gå langsomt frem, kan du regne med at du får en del spennende opplevelser i denne uken.

 

Dine lykketall : 4, 16, 26 og 27

 

 

Tiger 

Samarbeid kan være noe fjernt for deg i denne uken, men du bør nok se litt nærmere på betydningen av ordet. Du kan til og med regne med å komme til en slags enighet med din kjæreste. Har du midler til overs, kan investering som bærer et lite preg av risiko by på store gevinster. Men selvfølgelig må du passe på utviklingen av kursen selv.

 

Dine lykketall : 9, 11, 20 og 23

 

 

Hare 

Hvis du klarer å dempe din impulsivitet, så kan denne uken bli en fin uke til forretning. Det er lurt av deg å ikke være overdreven flott og bruker penger uhemmet. Verdifulle avtaler kan bli sluttet med innflytelsesrike mennesker. Spiller du kortene dine riktig, kan du regne med økt inntjening.

 

Dine lykketall : 9, 12, 21 og 28

 

 

Drage 

Akkurat nå kan arbeid virke litt slitsomt på deg. Du vil finne det vanskelig å leve opp til det som forlanges av deg. Tidsskjema kan ligge langt etter, og det ser ut til at du greie deg selv på egenhånd. Du kan ikke regne med noen støtte og sympati fra dine nærmeste. I denne uken må du ta et skritt av gangen.

 

Dine lykketall : 3, 18, 21 og 23

 

 

Slange 

Det er ingen ting som kan stoppe deg nå. I denne uken kan du gjøre hva du vil. Har du planer om å foreta en forretningsreise, så kan en slik reise gi temmelig bra utbytte. Det er også en del gamle venner som du ikke har sett på lenge, kanskje kunne du besøke dem slik at du slår to fluer i en smekk.

 

Dine lykketall : 5, 10, 23 og 24

 

 

Hest 

Akkurat nå er du ikke helt i form, og du virker lukket og avvisende. Du har vanskelighet med å slå deg til ro og jobbe noe særlig lenge med arbeidet ditt. Dine nærmeste har en tendens til å forlange ganske mye av deg samtidig, og du trekker deg tilbake. Hele denne uken virker alt temmelig frustrerende på deg, du trenger kanskje litt ro og tid til deg selv før du kan gå videre.

 

Dine lykketall : 1, 10, 20 og 23

 

 

Geit 

Du må prøve å møte folk halvveis. Det er bedre å komme til kompromiss enn å sette hardt mot hardt. Videre er det ikke særlig fornuftig av deg å kjøre løpet helt alene. Skaff deg hjelp fra kolleger som er villige til å ta et tak for deg. Fremtiden kan også oppta deg i disse tider, kanskje er det lurt å investerer noe av dine midler i en livpolise eller en sparekonto.

 

Dine lykketall : 3, 18, 21 og 28

 

 

Ape 

Dette blir en fin uke hvor du har anledning til å få mye hjelp fra dine omgivelser. Mange av dine nye ideer kan bli mottatt med stor

begeistring fra dine omgivelser. For dem som har lyst til å søke etter en ny jobb, så er det bare sette ting i gang. En gunstig periode for å få tak i nye muligheter.

 

Dine lykketall : 1, 11, 21 og 23

 

 

Hane 

Nå gjelder det å holde deg vekk fra offentlighetens øyne. Hemmelige avtaler kan faktisk være lønnsomme. Men selvfølgelig må du påse at det du gjør ikke lekker ut. Det kan være en tilbøyelighet for sladder rundt deg, og stol ikke på noen som vil vite om hva du gjør. Imidlertid er du forsiktig med korrespondansen din, kan du få en meget god uke.

 

 

Dine lykketall : 1, 14, 27 og 31

 

 

Hund 

Akkurat i denne uken kan ting gå mye tregere enn det du vil. Du må bare beherske deg, det er ikke lurt til å handle impulsivt. Aksepter fakta at det ikke skjer noe særlig stort på denne tiden. Husmødre som er født i dette tegn kan nok føle seg litt avstengt og må holde seg hjemme. Denne uken er ikke gunstig til å ta kontakt med innflytelsesrike personer, vent på bedre tider.

 

Dine lykketall : 2, 19, 21 og 28

 

 

Gris 

Folk kan bli vanskelige og vriene å samarbeide med. Dette kan være kjedelig, men har du en del rutine arbeid som utføres, så må du bare holde ditt tidsskjema. Det er lite sannsynlig at du få de helt store inntekter akkurat nå denne uken.

 

Dine lykketall : 1, 11, 22 og 23

 

 

Løven
Løven
Sagittarius
Skytten
Aries
Vær
Pisces
Fiskene
Scorpio
Skorpion
Cancer
Kreps
Tvillingene
Tvillingene
Vannmann
Vannmann
Vekt
Vekten
Virgo
Jomfruen
Taurus
Tyren
Capricorn
Steinbukk
Kinesisk astrologi:

Rotten
Rotten
Oksen
Oksen
Tigeren
Tigeren
Haren
Haren
Dragen
Dragen
Slagen
Slangen
Hesten
Hesten
Geita
Geita
Apen
Apen
Hanen
Hanen
Hunden
Hunden
Grisen
Grisen


Jeg samtykker at denne websiden kan lagre informasjon i cookie. Websiden lagrer data på sikkermåte etter GDPR standard.