Language Language Language Language Language Language Language Language Language

Ukens horoskop Zodiac

Uke 48 

 

Vær 

Gode og gledelige nyheter er like rundt hjørne, antageligvis fra en god venn fra utlandet. Du kan gjerne bruke de informasjonene som du får til å bygge videre på det prosjektet som du holder på med i det siste. Denne blir en kreativ og positiv uke for deg.

 

Dine lykkettall : 1, 11, 19 og 21

 

 

Tyr 

Det som skjer denne uken kan komme til å skape en del problemer for deg i måneder fremover. Nå må du være realistisk, og sikt ikke for høyt, dine problemer kan løses til slutt. Denne uken kan være lite gunstig for romantikk. Din kjæreste kan komme til å bli vanskelig og kranglete.

 

Dine lykkettall : 5, 15, 16 og 29

 

 

Tvilling 

Nå går tingene noe saktere i begynnelsen av denne uken, heldigvis er dette midlertidig. Du mangler både energi og tiden som må til for å få dine oppgaver utført helt ordentlig. Fra midten av uken kan regne med en stor forandring til det bedre. Da vil du kunne finne en vei ut av alle dine problemer.

 

Dine lykketall : 3, 10, 21 og 22

 

 

Kreps 

Nå kan du ta imot alle invitasjoner med god samvittighet, uansett om det gjelder forretningsmessige eller private aktiviteter. Det er også lurt av deg å ikke si nei. Selv om sommeren er et stykke unna, vil det ikke være skadelig å tenke på en aldri så liten ferie. Du fortjener det og vil ha stor glede av å komme deg litt vekk.

 

Dine lykketall : 5, 11, 19 og 29

 

 

Løve 

Med alle de muligheter rundt deg denne uken vil du få en fantastisk periode hele uken igjennom. Du er både fornøyd og glad i din væremåte, og selv om ikke alle er enige i det du gjør, har du store muligheter for å få gjennomslag for dine spennende ideer. Din overtalelsesevne er helt på topp og du får folk med deg i det du gjør.

 

Dine lykketall : 3, 12, 14 og 21

 

Jomfru 

Du vil ha større glede av å komme til en slags kompromiss med folk rundt deg. Du kommer ikke særlig langt om du prøvde å kjøre ditt løp på egen hånd. Tiden er også gunstig til å tenke på fremtiden, en anskaffelse av en livspolise eller en forsikring kan ha stor betydning for deg når du blir eldre.

 

Dine lykketall : 5, 12, 16 og 26

 

 

Vekt 

Dette blir en fantastisk periode for kjærlighet og romantikk. Du har klare målsetninger med livet, og du er ikke snau med å vise handlekraft overfor din partner. Du er selvsikker og vet nøyaktig hva du vil med dere selv og du er villig til å satse.

 

Dine lykketall : 5, 13, 14 og 26

 

 

Skorpion 

Dette blir en meget aktiv uke for Slangene, du må bare vite hva som forlanges av dere. Det er ingen som forlanger hvordan dere skal oppføre dere akkurat nå. En ny vinkel å se problemene på kan hjelpe dere å løse dem på en særdeles god måte. Weekenden blir både behagelig og lystig.

 

Dine lykketall : 1, 11, 19 og 21

 

 

Skytte 

Du må bare lære deg å tenke stort, nå behøver du ikke å være beskjeden. Har du en del gode ideer, så er det bare å sette dem ut i livet, og det lønners seg. Det ser nesten ut til at du er uovervinnelig og klarer det meste som kommer i din vei.

 

Dine lykketall : 6, 14, 19 og 26

 

 

Stenbukk 

Alt fungerer meget bra for deg, selv om de praktiske oppgaver dog kan gå noe saktere enn det du ønsker når weekenden nærmer seg. Har du en del private ting som du vil få ordnet opp i, kan du klarere uten nevneverdige problemer. Du vil ikke bare få mye gode erfaringer av å få disse ut av verden, men også mye glede.   

 

Dine lykketall : 4, 13, 19 og 24

 

 

Vannmann 

Nå må du tenke dypt og lenge om din egen situasjon på det private plan. Dette hindrer deg ikke å være deg selv som får deg til å foreta de riktige beslutninger med hensyn til arbeid og kjærlighet. I løpet av uken får du mulighet til å tilbringe flere hyggelige aftener ette arbeidstid.

 

Dine lykketall : 1, 14, 16 og 21

 

 

Fisk 

Det er lite rom for andre ting enn akkurat viktige familieforetagender som må håndteres på en fornuftig og diplomatisk måte i denne uke. Tålmodighet er et absolutt  krav. Nå vil du virkelig ha bruk for din erfaring og teft.

 

Dine lykketall : 2, 10, 25 og 27

 

 

 

Uke 49

 

 

Vær 

Både private og karrieremessige saker som angår din fremtid opptar mye av din tid akkurat nå. Egentlig har du mye mer lyst til bruke din tid på å være sammen med din kjæreste.  Imidlertid må du nok nøye deg med å få unna oppgavene dine først før du kan plukke opp stafettpinen neste uke igjen.

 

Dine lykketall : 1, 19, 20 og 22

 

 

 

Tyr 

Nå får du bedre tid til å gjøre deg visse refleksjoner på livet ditt. Til og med vanskelige situasjoner kan forandres til din egen fordel. Det er heller ikke langt unna før du finner en utvei på et kinkig problem. Du vil få stor glede av å hjelpe en nær venn i den siste delen av uken.

 

Dine lykketall : 4, 10, 22 og 23

 

 

Tvilling 

Moro og fornøyelser vil prege denne uken for ditt eget vedkommende. Selv om du er i godt humør og har et temmelig bedagelig forhold til arbeid akkurat nå, så må du gjerne holde et godt øye med økonomiem som akkurat nå ikke virke særlig solid. Heldigvis kan du se positive forandringer i møte i slutten av uken.

 

Dine lykketall : 5, 25, 29 og 30

 

Kreps 

Nå kan du få gode nyheter fra en venn som bor i utlandet. Nye oppgaver vil kunne falle rett ned på fanget ditt om ikke altfor lenge. Du vil få en fantastisk uke hvor alt bare går slik som du vil.

 

Dine lykketall : 2, 11, 22 og 26

 

Løve 

Uheldigvis kan mye av det du driver på med gå saktere for deg denne uken. Men dette synes til å være et foreløpig fenonomen. I denne uken har du lettere for å bli sliten og humørsjuk. Det er derfor meget viktig for deg å planlegge bedre før du gir deg i kast med nye prosjekter.

 

Dine lykketall : 2, 19, 22 og 24

 

 

Jomfru 

Denne blir en god uke for arbeidsgivere til å holde et øye med sine medarbeidere. Og spesielt hvis du er engasjert i import/eksport arbeid kan du forvente en meget god periode. Det lover også bra med å få tak på nye kunder. Kjærligheten er noe usikker, og du må nok vise stor kløkt.

 

Dine lykketall : 3, 13, 24 og 31

 

 

Vekt 

Du har nå en tendens til å skifte følelser over en bestemt person på en dramatisk måte. Hvis du har sett deg lei av dette forholdet, må du prøve å komme deg ut på en anstendig måte. Det å være redd for å såre og ikke tørre å fortelle om sannheten kan virke unødvendig og ikke minst urettferdig.

 

Dine lykketall : 1, 19, 20 og 25

 

 

 

Skorpion 

Dette blir en fin uke hvor du har mulighet til å gjennomføre omstrukturering av dine oppgaver på jobben. Private anliggender går for halv maskin, kanskje en samtale med din kjæreste kan avhjelpe en slik situasjon.

 

Dine lykketall : 1, 22, 23 og 28 

 

 

Skytte

Du får gå i gang med uken slik som du mener den bør arter seg. Denne uken er ikke en uke for forandringer, så det er viktig å ha en målsetning og holde stø kurs. I denne tiden har du en tendens til å engasjere deg i andres problemer, og synes du det blir for mye av det gode, da er det bare å sette grenser. Romantikken er på bedringens vei.

 

Dine lykketall : 3, 21, 22 og 27 

 

 

Stenbukk 

Forsiktighet forlanges i håndtering av mekaniske eller elektriske maskiner. Det kan være snakk om et uhell hvis du er uforsiktig. Videre er det viktig å lese nøye gjennom alle instruksjoner før du prøver å sette maskinene i gang. Den beste delen av uken blir fra torsdagen av.

 

Dine lykketall : 4, 19, 21 og 32

 

 

Vannmann 

Du må ikke la dine kolleger utnytte deg fordi du er snill. Vær forsiktig med å låne bort pengene dine. Stjernene sier at det kan bli vanskelig å få pengene tilbake ved neste korsvei. En tidligere romanse kan blusse plutselig opp igjen til uken, noe som du kan glede deg til.

 

Dine lykketall : 3, 11, 21 og 24

 

 

Fiskene 

Det er lurt å ikke gå i gang med større prosjekter denne uken. Du vil føle at ting stopper opp for deg. Kolleger er heller ikke noe særlig å satse på, de har nok med sitt. Akkurat i denne uken må du nok klare deg på egen hånd, bli ferdig med gamle oppgaver først før du setter i gang noe nytt. Du gjør klok i å bruke litt mer tid på din kjæreste i denne uken også.

 

Dine lykketall : 4, 19, 22 og 26

 

 

Uke 50

 

Vær 

Akkurat nå er du litt usikker i din karriere valg. Hvis du er litt ufornøyd, er det bare å ta det opp med sjefen din. Økonomien kan imidlertid oppleve en positiv trend midt i uken. Romantiske opplevelser vil utvikler seg slik som du vil ha det til.

 

Dine lykketall : 1, 22, 24 og 31

 

Tyr 

Nå er du gøyal og morsom, du er svært så optimistisk og blåøyd denne uken. Pass imidlertid på at du ikke blir lurt. En gammel venn prøver å låne penger av deg til noe som han ikke har tenkt å betale deg tilbake med det første. Du får se hva dette dreier seg om først før du gir ham disse pengene. Kreativt arbeid er i skuddet og du kan dra god nytte av din fantasi og kreativitet.

 

Dine lykketall : 1, 2, 5, og 12

 

 

Tvilling 

Nå er det på tide å planlegge dine utviklingsmuligheter noe bedre. Få ting i gang denne uke, prøv å unngå dine kolleger om det er mulig. Du har faktisk større forutsetning til å foreta de riktige beslutninger enn mange.

 

Dine lykketall : 2, 11, 15 og 21

 

 

Kreps

 

Din økonomi trenger en nennsom hånd. Folk født under dette tegn må være forsiktig. Enhver form for spekulasjon kan koste deg dyrt. Du kan få problemer med penger, pass på din lommebok !

 

Dine lykketall : 2, 10, 20 og 22

 

 

Løve 

Bolig spørsmål tar mye av din tid akkurat nå. Stjernene sier at du kan gjøre en stor tabbe som har med din bolig å gjøre, derfor bør du være på vakt. Unngå å skrive under på nye kontrakter som har med kjøp og salg av bolig å gjøre. Du er nok litt humørsjuk i denne uken, men du bør ikke lage problemer for din kjæreste for det.

 

Dine lykketall : 3, 10, 22 og 29

 

 

Jomfru 

Nå er det på tide å bli ferdig med gamle oppgaver. Du kan få unna en del ting allerede midt i uken. Prøv å hente inne litt hjelp uten fra. En gammel kollega som vet mye bør du snakke med, kanskje han kan komme med noen kloke forslag. Prøv å unngå å gjøre noe som kan være kilden til mye sladder.

 

Dine lykketall : 1, 19, 21 og 25

 

 

Vekt 

Du er nødt til å stoppe litt opp, for nå går du for fort frem. Det er ikke lurt å snakke med viktige personer som du ikke har fått en fast avtale med. Det koster så alt for meget å sette ting i gang som ikke er til noen nytte. Det er bedre å ha telefonisk kontakt først før du går i gang med dine oppgaver. Prøv også å ikke si noe i forbifarten og som du kommer til å angre etterpå.

 

Dine lykketall : 3, 10, 21 og 25

 

 

Skorpion 

Familieproblemer kan løses med god hjelp fra et eldre medlem i familien. Du får vise alle dine kort på bordet for å finne en grei løsning. Økonomisk er uken ikke egnet til spekulasjoner av noen art. En romanse vil utvikle seg slik som du vil i løpet av uken.

 

Dine lykketall : 3, 22, 24 og 28

 

Skytte 

Denne uken kan bli stille og behagelig. Du føler at ting går slik som du vil, og at du har tid til å innhente deg. Det blir en fin arbeidsuke hvor du ser at dine oppgaver løses på en tilfredsstillende måte. Denne uken er fin til å la din kreativitet komme til fullt uttrykk.

 

Dine lykketall : 1, 11, 13 og 31

 

 

Stenbukk 

Det som så ut til å være umulig å oppnå innen familiens fire vegger, vil faktisk bli gjennomført i denne uken. Men du må være forberedt på å gi og ta, hvis du blir for selvopptatt og egoistisk, så kan ting gå deg imot. Et uønsket forhold fra tidligere periode kan dukke opp, noe som du ikke synes noe om.         

 

Dine lykketall : 2, 10, 12 og 21

 

 

Vannmann

 

Nå må du foreta en skikkelig opprydning i livet nå denne uken. Uønskede vennskap og forhold må avsluttes for å gi rom til nye venner. En ny venn kan gi deg gode råd akkurat nå, du får holde dine øyne åpne for muligheter.

 

Dine lykketall: 2, 10, 19 og 21

 

 

 

Fiskene

 

Denne uken kommer til å bli svært hektisk, og du må være forberedt på ganske mye hardt arbeid. Det du gjør kommer deg selv til gode. Sjalue slektninger kan forårsake problemer og argumenter mellom deg og din kjæreste denne weekenden. Yngre familie medlemmer virker også vanskelige å ha med å gjøre.

 

Dine lykketall : 2, 19, 21 og 31 

 

 

Løven
Løven
Sagittarius
Skytten
Aries
Vær
Pisces
Fiskene
Scorpio
Skorpion
Cancer
Kreps
Tvillingene
Tvillingene
Vannmann
Vannmann
Vekt
Vekten
Virgo
Jomfruen
Taurus
Tyren
Capricorn
Steinbukk
Kinesisk astrologi:

Rotten
Rotten
Oksen
Oksen
Tigeren
Tigeren
Haren
Haren
Dragen
Dragen
Slagen
Slangen
Hesten
Hesten
Geita
Geita
Apen
Apen
Hanen
Hanen
Hunden
Hunden
Grisen
Grisen


Jeg samtykker at denne websiden kan lagre informasjon i cookie. Websiden lagrer data på sikkermåte etter GDPR standard.