Language Language Language Language Language Language Language Language Language

Ukens horoskop Zodiac

Vestlige  Horoskoper av Henning Hai Lee Yang 03.05.2024
 
Uke 19 – 2024
 
 
Vær
 
Uken begynner fint for deg med mange muligheter. Du er kanskje litt sta og urokkelig og prøver å trumfe din egen vilje igjennom ved å opptre diplomatisk. Akkurat i denne uken har du stor overtalelsesevne. Det er mye god kommunikasjon mellom deg og den du er glad i, uansett blir denne uken fortsatt en fin start på det nye året.
 
Dine lykke tall : 10, 13, 24 og 25
 
 
Tyr
 
Du er kanskje litt for urealistisk i dine ambisjoner denne uken. Det er snakk om dårlig konsentrasjonsevne og uklare retningslinjer. Du har en tendens til å slakke av på kravene, og det er total mangel på medfølelse. I denne uken kan du lett være kjølig og opptre avvisende, for å komme deg litt videre i det nye året på en fin måte, må du nok ta deg sammen. Her må du være litt mer diplomatisk og være villig til å samarbeide.
 
Dine lykke tall : 10, 23, 24 og 26
 
 
Tvilling
 
I denne uken vil din interesse avta i kjærlighetslivet. Du besitter en reservert holdning og mangler kontakt med den du er glad i. Økonomisk er du inne i en tung periode hvor det er lite penger i kassen. Her prøver du å være litt mer ansvarlig og pliktoppfyllende, og det er bare holde ut litt til, for nye penger kommer inn midten av uken.
 
 
Dine lykke tall : 11, 13, 14 og 30
 
Kreps
Du opplever mye romanse og idyll. Kjærlighetslivet blomstrer plutselig opp. Tiden er inne til svermeri og du føler at du har møtt din drømmepartner. I disse dager er du utrolig kreativ og har sans for det uvanlige. Dette blir en fin uke for deg som oppfører deg temmelig romantisk og engasjert.
 
Dine lykke tall : 10, 13, 21 og 25
 
Løve
 
Uken begynner fint, og du er mer avbalansert og positivt innstilt til andre. Det er stor toleranse og får ny inspirasjon til parforholdet. Her har du en tendens til svært urealistiske forventninger. Videre er det mye medvind og suksess når det gjelder kunst, kultur og vitenskap. Denne uken blir enestående hvor du føler deg å være med der hvor alle setter pris på deg.
 
Dine lykke tall : 9, 13, 24 og 30
 
 
Jomfru
 
Det er mye likevekt mellom det aktive og passive. Du føler at du har valgt riktig, og det er mye lidenskap i kjærlighet for deg i denne tiden. Du er både energisk og kanskje litt for overdreven i din selvutfoldelse. Og dette gjør ingenting, for du viser bare ditt ivrige og positive engasjement, og du får en kjempe fin uke på grunn av det. 
 
Dine lykke tall : 1, 3, 24 og 29
 
 
Vekt
 
Ærgjerrigheten øker i større omfang enn det du aner. Alle handlinger er imidlertid ikke like gjennomtenkte. Ulykkesfrekvensen er stor, og du glemmer å ta hensyn. Dessverre har du en tendens til å gjøre det du har lyst til å gjøre uten å bry deg om andre, og dette er jo litt synd. Du må nok forandre litt på din strategi denne uken for å oppnå det du vil.
 
Dine lykke tall : 2, 3, 4 og 31
 
 
Skorpion
 
 
Det er god balanse mellom fantasi og virkelighet for deg denne tiden. Du har nok kunnskaper som kan brukes til å realisere dine drømmer. Du bruker også gjerne dine egne erfaringer på en kreativ måte til gagn for andre. Uken blir både lærerik og fylt med innhold som du kan gjøre bruk av litt senere.
 
Dine lykke tall : 9, 13, 14 og 21
 
Skytte
 
Du har en tendens til å overvurdere din intellektuelle kapasitet. Det er mye overfladisk snakk, og samarbeidsevnen mangler. Det kan lett oppstå konflikter i parforholdet. Kjærligheten vil derfor søke ny veier og større muligheter til å utfolde seg. Uansett vil denne uken gi deg større utfoldelsesmuligheter, og du kan bare glede deg til at du ser resultater på en fin måte.
 
Dine lykke tall : 6, 13, 24 og 28
 
 
Stenbukk
 
I denne uken kan det bli en livlig diskusjon. Det er stadig din jobb og din familiesituasjon som er i fokus. Tidene tvinger deg til å undersøke om du muligens opererer med " et lik i lasten". Her skal alt ryddes, såvel i den praktiske hverdag som hjemme og på jobben.
 
Dine lykke tall : 1, 13, 29 og 31
 
 
Vannmann
De samme tendenser som har preget de to siste måneder, gjelder fremdeles. Her skjer det en merkbar forandring og omstrukturering av ditt arbeid og den hjemlige situasjon. I den siste delen av uken kan du føle at det er mye optimisme hos deg, og ting glir lettere unna for deg.
 
Dine lykke tall : 2, 3, 22 og 25
 
Fiskene
Arbeidsmessig sett har du en meget fremgangsrik og spennende uke foran deg. Du setter deg et bestemt mål og klarer å strebe sakte frem mot det. Din innsats og utholdenhet gir fine resultater. På det personlige planet skjer det mye positivt denne tiden, og du får en meget god uke foran deg.
 
Dine lykke tall : 1, 13, 24 og 30
 
Uke 19
 
 
Vær
Plutselig føler du deg fullstendig tom for energi, og pågangsmotet erstattes av en passiv og litt mer beskjeden holdning. Du ser kanskje litt for svart på tilværelsen, skuler for mye på minussidene og glemmer at det kan oppveies av gode evner og ubrukte muligheter. Uken kan bli konstruktiv og utbytterik hvis du er villig til å slåss litt.
 
Dine lykke tall : 3, 21, 23 og 28
 
Tyr
Dette blir en fargerik og livlig uke der hvor du sprudler av energi og mange spennende, friske utspill og innspill. Du er ikke redd for det ukjent og er veldig direkte i din adferd, og du tør å satse uten først å se deg om. Nå tar du gjerne initiativ til noe nytt, aktiviserer andre og får ting til å skje, uken blir bare fantastisk og uforglemmelig.
 
Dine lykke tall : 1, 3, 24 og 27
 
 
Tvilling
 
Du får en uhyre aktiv og produktiv uke, og det skjer mye forskjellig på en gang. Den optimistiske stemningen skinner rett under solen i løpet av de første dagene denne uken og forsterkes av en fantastisk optimisme og tro på egne evner. Dette blir en fin uke med meget gode resultater.
 
Dine lykke tall : 4, 8, 24 og 31
 
Kreps
 
I denne uken får du store visjoner og lyst til å skape noe som er noe. Imidlertid kan du lett bli for hovmodig og har en risiko for at du overvurderer dine krefter og evner. Samtidig prøver du å få skikk på din økonomi, selv om du ser at din innsats bærer frukter, er det stadig vekk lumpne overraskelser som velter korthuset ditt.
 
Dine lykke tall : 11, 13, 24 og 32
 
Løve
 
Her skjer det store forandringer for deg i denne uken. Du synes at dette er bare en fryd og puster nytt liv i samværet. Det er en fri og avslappet omgangsform du bruker overfor dine nærmeste. Når det gjelder økonomi så er det behagelige overraskelser som gjør inntog i denne tiden.
 
Dine lykke tall : 7, 13, 24 og 27
 
Jomfru
 
Nå har du dårlig kontroll over deg selv denne uken. Det er mye uorden i tilværelsen, og det er snakk om et forvrengt virkelighetsbilde, og her det sviktende selvtillit. Og du føler at det er manglende ryggrad og du forsøker å flykte fra ansvaret. I den siste delen av uken, imidlertid så føler du deg nedlesset av plikter, og her må du finne nye allierte som kan hjelpe deg.
 
Dine lykke tall : 1, 3, 14 og 20
 
Vekt
 
Heldigvis så skjer det noe positivt for deg i denne uken. Det er et godt og givende samarbeid, men dessverre ikke med autoriteter. Du ønsker større kontakt, men aktivitetene bremses. Nå er du sliten og trett, men når det gjelder kjærlighet så er du inne i en god utvikling.
 
Dine lykke tall : 2, 9, 24 og 31
 
Skorpion
 
Du er forsiktig med dine ord, og er kanskje litt for kritisk i dine bemerkninger. I denne uken kan det forkomme intense diskusjoner og du er steil i dine holdninger.
Midt i uken får du endelig praktisk anvendelse for dine evner. Du har ord på deg å være målbevisst og bruker også dette på en overbevisende måte. I disse dager utøver du en utrolig selvdisiplin og har et realistisk selvbilde av deg selv.
 
Dine lykke tall : 9, 13, 24 og 31
 
 
Skytte
 
Det er lurt av deg å ta det litt med ro, og du kan risikere å komme til forhastede handlinger. I denne tiden er du overfølsom og har lett for å bli irritert. På kjærlighetsfronten er det mye romantikk i luften, og du har et godt øye til noen. Nå drømmer du om den store kjærligheten, og dette får du bare gjøre det, og i denne uken blir du sikkert truffet av Amors piler flere ganger.
 
 
Dine lykke tall : 9, 22, 24 og 33
 
Stenbukk
 
Du har en tendens til å dagdrømme, å bygge luftslott. Og det er feil av deg å tro at du kan klare alt. Nå kan du stole litt for mye på følelser og glemme fornuften. Midt i uken uttrykker du deg høflig og skarpt. Siden du er så elegant og dannet, prøver du å holde deg til takt og tone. Det er mye samarbeid i intellektuelle saker, og du synes at det er mye utbytterike samtaler i parforholdet.
 
Dine lykke tall : 11, 23, 24 og 28
 
 
Vannmann 
 
Uken begynner fint med at du ønsker å gjøre tingene litt bedre enn du pleier. Imidlertid kan det være litt selvskryt og at du skyter over mål. Dessverre er du også svært overfladisk i dine vurderinger. Dette svekker din dømmekraft, og du kan komme til å love mer enn du klarer å holde. Nå gjelder det å holde hodet kaldt og gjør en ting om gangen.
 
Dine lykke tall : 10, 13, 24 og 29
 
 
Fiskene
 
Heldigvis for deg i denne uken, så skjer det noe mer positivt. Du er full av visjoner og kreative tanker, og har lett for å si tingene på en partisk måte. Plutselig åpner du deg for alternative retninger og engasjerer deg i åndelige ting. Du reagerer følelsesladet i ord og handling, uken går med til å utvide din horisont innen det alternativmessige.
 
Dine lykke tall : 2, 3, 24 og 27
 
Uke 20
 
Vær
I denne tiden preger hensynsfullhet samarbeidet og samværet med andre. Du er følsom og tør å vise det. Romantiske drømmer setter farger på din tilværelse. Det foregår mye svermerier og stevnemøter med dine nye forbindelser. Det er masse spennende opplevelser i denne positive uken.
 
Dine lykke tall : 2, 13, 24 og 26
 
Tyr
Nå prøver du å oppnå en maktposisjon, det er vilje til makt. Du kan komme til å få problemer med en autoritetsperson. Det er ikke tegn til forsoning, og det er lurt av deg å tenke deg godt om før du går videre. Heldigvis kan du finne en løsning på disse problemer. Optimismen øker i den siste fase av uken, og  dette kan du bare gjøre bruk av.
 
Dine lykke tall : 2, 7, 74 og 31
 
Tvilling
I denne uken kan du ha for høyt aktivitetsnivå. Hvis du ikke passer på, så kan du hoppe langt over mål og lande feil uten beregning. Du kan feilbedømme og vise altfor stort overmot. Resten av uken kan brukes til ettertanke og vil få deg ned på jorda igjen på en sikkker og grei måte.
 
Dine lykke tall : 3, 8, 24 og 30
 
 
Kreps
 
Her skjer det store forandringer for deg i denne uken som er begynnelsen til et nytt kinesisk år. Du synes at dette er bare en fryd og puster nytt liv i samværet. Det føler deg fri og avslappet med den omgangsform du bruker overfor dine nærmeste. Når det gjelder økonomi så er det behagelige overraskelser som gjør inntog i denne tiden. Kanskje er det på tide å prute på lavere rente.
 
Dine lykketall : 1, 5, 29 og 31
 
Løve
Nå har du dårlig kontroll over deg selv. Det er mye uorden i tilværelsen, og det er snakk om et forvrengt virkelighetsbilde, og her det sviktende selvtillit. Og du føler at det er manglende ryggrad og du forsøker å flykte fra ansvaret. I den siste delen av uken vil du gjerne gjøre ting litt annerledes, og her ønsker du å snu litt på flisa og begynner å ta mer ansvar.
 
Dine lykketall : 12, 15, 20 og 32
 
Jomfru
Heldigvis så skjer det noe positivt for deg i denne uken. Det er et godt og utbytterikt samarbeid, men dessverre ikke med autoriteter. Du ønsker større kontakt, men aktivitetene bremses. Nå er du sliten og trett, men når det gjelder kjærlighet så er du inne i en god utvikling, noe du bare kan glede deg til..
 
Dine lykketall : 4, 15, 16 og 21
 
 
Vekt
Du er forsiktig med dine ord, og er kanskje litt for kritisk i dine bemerkninger. I denne uken kan det forkomme intense diskusjoner og du er steil i dine holdninger. Kjærligheten har en tendens komme litt i skyggen, du må bare gjøre noe godt igjen. Midt i uken får du endelig praktisk anvendelse for dine evner. Du har ord på deg å være målbevisst og bruker også dette på en overbevisende måte, denne uken kommer til å bli meget suksessrik.
 
Dine lykketall : 11, 16, 18 og 20
 
 
Skorpion
 
Det er lurt av deg å ta det litt med ro, og du kan risikere å komme til forhastede handlinger. I denne tiden er du overfølsom og har lett for å bli irritert. På kjærlighetsfronten er det mye romantikk i luften, og du har et godt øye til noen. Nå drømmer du om den store kjærligheten, og det ser også ut til at du gjengir like mye kjærlighet til den du er glad i.
 
Dine lykketall : 9, 18, 20 og 21
 
Skytte
Du har en tendens til å dagdrømme og bygge luftslott. Og det er feil av deg å tro at du kan klare alt. Nå kan du stole litt for mye på følelser og glemme fornuften. Kjærligheten fungerer ikke helt om dagen heller, prøv å være litt mer engasjerende. I denne uken må du gjerne bruke litt mer tid til å pleie kjærlighetslivet ditt.
 
Dine lykketall : 12, 18, 19 og 22
 
 
Stenbukk
 
Du uttrykker deg høflig, særlig er du elegant og dannet. Du holder deg til takt og tone. Det er mye samarbeid i intellektuelle saker, og du synes at det er mye utbytterike samtaler i parforholdet. Økonomien vil oppleve en skikkelig oppgang i disse dager, og dette fortjener du i disse ulvetider.
 
Dine lykketall : 6, 15, 20 og 28
 
 
Vannmann
 
Uken begynner fint med at du ønsker å gjøre tingene litt bedre enn du pleier. Imidlertid kan det være litt selvskryt og at du skyter over mål. Dessverre er du også svært overfladisk i dine vurderinger. Dette svekker din dømmekraft, og du kan komme til å love mer enn du klarer å holde, så nå gjelder det å være ærlig, realistisk og rett frem.
 
Dine lykketall : 2, 11, 20 og 25
 
Fiskene
 
Heldigvis for deg i denne uken, så skjer det noe  mer positivt. Du er full av visjoner og kreative tanker, og har lett for å si tingene på en partisk måte. Plutselig åpner du deg for alternative retninger og engasjerer deg i åndelige ting. Du reagerer følelsesladet i ord og handling denne tiden, men du bør bare ta et skritt om gangen.
 
Dine lykketall : 7, 10, 20 og 21
 
Uke 21
 
 
Vær
 
I denne tiden preger hensynsfullhet samarbeidet og samværet med andre. Du er følsom og tør å vise det. Romantiske drømmer setter farger på din tilværelse. Det foregår mye svermerier og stevnemøter med dine nye forbindelser. Det er masse spennende opplevelser i denne positive uken.
 
Dine lykketall : 8, 15, 20 og 26
 
Tyr
 
Nå prøver du å oppnå en maktposisjon, det er vilje til makt. Du kan komme til å få problemer med en autoritetsperson. Det er ikke tegn til forsoning, og det er lurt av deg å tenke deg godt om før du går videre. Heldigvis kan du finne en løsning på disse problemer. Optimismen øker i den siste fase av uken.
 
Dine lykketall : 9, 15, 29 og 32
 
 
Tvilling
 
Det kan komme til å herske en del positive overraskelser i forbindelse med arbeidet ditt. I denne tiden kan du bli satt i høysete og være midtpunkt i mange spennende aktiviteter. Kjærligheten er igjen på fast grunn, nå må du bare pleie kjærligheten så godt du kan, og gode resultater vises allerede midt i uken..
 
Dine lykketall : 2, 5, 18 og 28 
 
Kreps
De aktiviteter som du etterlyste i forrige uke, lar stadig vente på seg. Det er blitt stille rundt deg, synes du nå. I denne uken har du da iallfall rikelig tid til å pleie deg selv, ikke minst alle du er glad i - noe som du har lett for å forsømme i den siste tiden. 
 
Dine lykketall : 2, 10, 21 og 33
 
 
Løve
 
En litt urolig uke, da du ikke tåler begrensninger, regler eller rutiner. Du reagerer mer impulsivt og forutsigelig og blir mer nærtagende og irritabel. Trangen til forandring er stor, og skifter standpunkt uten videre. Dette blir en meget forvirrende periode for deg, noe du må absolutt prøve å rydde opp i, og dette klarer du med glans.
 
Dine lykketall : 12, 17, 20 og 22
 
Jomfru
 
I denne uken har du kort sagt vanskelig å finne ut hva du egentlig føler. Du har et stort behov for samvær og nærhet med andre, men flykter samtidig fra alt som kan binde. Det er vanskelig å bli klok på deg, og derfor blir du da også misforstått. Du skjønner jo ikke en gang selv hva som foregår inne i deg for tiden. Nå står du foran en stor opprydningsoppgave !
 
Dine lykketall : 14, 16, 26 og 34
 
 
Vekt
 
Uken preges av din snakkesalighet og intense behov for kommunikasjon. Du føler trang til å uttale deg om alt som foregår. Ellers blir dette en utrolig fin uke. I arbeid er du helt på topp, og du har de største muligheter for å få oppfylt dine forventninger. Hellet følger deg, og du har store ambisjoner for tiden.
 
Dine lykketall : 1, 15, 20 og 28
 
 
Skorpion
 
Du er inne i en periode med stabilitet, og flagrer ikke så mye fra det ene til det andre. Du får mer ro over deg, og får tid til å fullføre det du setter i gang med. Resultatet er at du blir mer realistisk og konsekvent. Men dette gjelder ikke i følelseslivet, hvor illusjoner som i forrige uke har hatt en tendens til å stortrives.
 
Dine lykketall : 2, 15, 19 og 21
 
Skytte
I denne uken er du mer opplagt og positiv i din holdning. Du ser alt fra en mer optimistisk synsvinkel, og likevel har du en egen tiltrekning på mennesker som ser pessimistisk på tilværelsen. Det kan nesten se ut som om du har dyttet din egen pessimisme over på dem, og dette bør du gjerne forandre litt på..  
 
Dine lykketall : 10, 11, 23 og 33
 
 
Stenbukk
 
Nå må du prøve å se ting fra en annen synsvinkel, det du gjør er ikke riktig. Fortsetter du i den samme retning, kan dette ende i kaos. Arbeidet fungerer ikke i det hele tatt, og du må gjerne bruke mer tid til gjennomgåelse av dine prosjekter. På kjærighetsfronten stagnerer det litt også, du er kanskje litt for arrogant og innbilsk, noe du må se litt nærmere på. 
 
Dine lykketall : 12, 5, 21 og 25
 
 
Vannmann
 
Nå kan du få lykke og medgang på din vei ved å møte andre mennesker. Innflytelsesrike og kloke mennesker gir deg utviklingsmuligheter og kan hende også reiser. Du kan avansere i jobben din ved å utvide dine sirkler av innflytelsesrike personer og knytte de rette forbindelser. Dette er en tid da du får innsikt og større forståelse i din omgang med andre.
 
Dine lykketall : 7, 15, 18 og 21
 
 
Fiskene
 
Dette er en uke med spenning og dramatisk forandring som kanskje er mest åpenbar i ditt familieliv eller karrieren din. Bruk tiden til å foreta sårt tiltrengte forandringer. Håp og visjoner for fremtiden og behovet for å finne forståelse og mening er Alfa og Omega for deg i denne tid. Særlig hvis du kan motiveres av behovet for ekspansjon og vekst, kan du forvente fremskritt.
 
Dine lykketall : 9, 10, 21 og 22
 
Løven
Løven
Sagittarius
Skytten
Aries
Vær
Pisces
Fiskene
Scorpio
Skorpion
Cancer
Kreps
Tvillingene
Tvillingene
Vannmann
Vannmann
Vekt
Vekten
Virgo
Jomfruen
Taurus
Tyren
Capricorn
Steinbukk
Kinesisk astrologi:

Rotten
Rotten
Oksen
Oksen
Tigeren
Tigeren
Haren
Haren
Dragen
Dragen
Slagen
Slangen
Hesten
Hesten
Geita
Geita
Apen
Apen
Hanen
Hanen
Hunden
Hunden
Grisen
Grisen